KBDH ve HBDH’tan 5 noktada eylem

1066

KBDH’TAN ENSAR’A EYLEM
KBDH Roza Rênas İntikam Birimleri de yaptıkları açıklamada, “Birimlerimiz, Ensar Vakfı’na ait olduğu tespit edilen jumbo tipi 2 servis aracını imha etmiştir” denildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“KBDH, kadınlara dayatılan bu baskı politikalarına ve erkek egemen anlayışa karşı başlatılan direnişi yükseltecektir. AKP destekli kurumlardan, kadın katillerinden, ataerkil kapitalist kurumlardan hesap soracağız. Sizlerin adaletiniz, yargınız, kurumlarınız ancak eli kanlı katilleri korur. Örgütlü direnişimizle, kadın isyanını büyüteceğiz ve kadın düşmanlarından hesabı, bizler soracağız! Kadınlara çağrımız; kadın düşmanlarını, erkek egemen sistemi kuşatalım! Kadın isyanını büyütelim! Kadın katillerine ve onları koruyanlara nefes aldırmayalım!”

HBDH Milisleri bir açıklama yayımlayarak 15 Şubat Komplosu’na karşı 5 farklı yerde gerçekleşen eylemleri üstlendi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Milisleri, yayınladığı açıklamayla 15 Şubat Komplosu’nu protesto etmek amacıyla çeşitli tarihlerde eylemler yaptığını duyurdu.

Yapılan açıklamada “Güçlerimiz tarafından Türkiye’nin pek çok noktasında eylem düzenledi. Güçlerimiz tarafından yapılan eylemler Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a karşı düzenlenen uluslarası komploya ve halklara dayatılan imha saldırılarına karşı gerçekleştirilmiştir. Güçlerimiz, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a yönelik planlanan uluslarası komplaya ve bugün halan sürdürülmekte olan tecrit politikalarına karşı düzenledikleri eylemlerle, faşist güçlere ve işbirlikçilerine bir kez daha halkların direnişinden kaçamayacaklarını göstermişlerdir” denildi.

“Güçlerimiz Kürt halkı ve kazanımları hedef alnıyorsa, Kürdistan’da halklar katledilmek isteniyorsa, halk düşmanlarının,katillerin ve işbirlikçilerinin Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de rahat uyuyamayacaklarını göstermiştir” denilen ‘Halkların Birleşik Devrim Hareketi Milisleri’ imzalı açıklamada şu bilgiler yer aldı:

“-10 Şubat tarihinde HBDH Nurhak Cem İntikam Birimleri tarafından İstanbul Okmeydanı’nda faşist işbirlikçilere ait 4 araç imha edilmiştir.

-11 Şubat tarihinde, HBDH Tîrêj Alîşêr İntikam Birimleri tarafından İstanbul Nurtepe’de AKPlilere ait olduğu tespit edilen 2 araca hasar verilmiştir.

-11 Şubat tarihinde, HBDH Ulaş Bardakçı İntikam Birimleri tarafından İzmir’in Konak ve Menemen ilçesinin farklı bölgelerinde faşist AKP işbirlikçilerine ait olduğu bilinen 3 araç, 1 pikap ve 1 yarım otobüs imha edilmiştir.

-11 Şubat tarihinde HBDH Sinan Ateş İntikam Birimleri tarafından İstanbul Esenyurt’ta, katil polis güçlerine ait 1 emniyet aracı imha edilmiştir.

-12 Şubat tarihinde KBDH Roza Rênas İntikam Birimleri tarafından, İstanbul Esenyurt’ta ,faşist AKP destekli tecavüzcü Ensar Vakfı’na ait servis aracı olarak kullanılan jumbo tipi 2 minibüs imha edilmiştir.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Adınızı buraya yazınız